Mentorim karriere falas
për studentët Shqiptarë ndër botë.

Ne e dimë se çfarë ndikimi një mentor i mirë mund të ketë në karrierën tënde. Kjo është edhe arsyeja përse ne jemi duke sjellë OraOra pranë çdo studenti Shqiptar nëpër botë.


Nga ku vijnë mentorët tanë?

Kompani & Organizata

dhe më tepër...


Universitete

dhe më tepër...


Kush janë disa nga mentorët tanë?

Jona Babi

🎓 Stanford University
📋 Program Manager @Apple

Klajdi Turlla

🎓 University of Tirana
📋 Product Manager @Hubspot

Serena Leka

🎓 Aarhaus University
📋 Partner @Cellugy

dhe më tepër...

1. Na trego për veten.

Në mënyrë që ne të të gjejmë mentorin që të përshtatet më shumë, na duhet të dimë disa informacione të rëndësishme mbi ty.

2. Na trego shkurt dhe saktë si mund të të ndihmojmë.

Përpjekjet tona ecin më mirë nëse ndihmojmë ata studentë të cilët janë të qartë për ç'kanë nevojë. Prandaj, ne do të të kërkojmë të shprehësh qartësisht për çfarë ke nevojë nga mentorët.

3. Koordinimi i lidhjes mentor-student.

Në këtë pikë, do kemi informacionet që na nevojiten mbi ty, nevojë tënde, dhe njohurinë se cili mentor të mund të të ndihmojë më tepër. Është momenti i magjishëm ku ne ju prezantojmë mentorin e duhur!

4. Takimi 20-minutësh.

Duke respektuar kohën e tyre, mentorëve ju është kërkuar t'i kushtojnë studentëve të një takim paktën 20-minutësh. Megjithëse zakonisht takimet zgjasin më tepër se 20 minuta, të kërkojmë të mbash parasysh që mentorët tanë kanë plot angazhime dhe 20 minuta janë goxha të vlefshme për të dyja palët.

Si funksionon?

1. Na trego për veten.

Në mënyrë që ne të të gjejmë mentorin që të përshtatet më shumë, na duhet të dimë disa informacione të rëndësishme mbi ty.

2. Na trego shkurt dhe saktë si mund të të ndihmojmë.

Përpjekjet tona ecin më mirë nëse ndihmojmë ata studentë të cilët janë të qartë për ç'kanë nevojë. Prandaj, ne do të të kërkojmë të shprehësh qartësisht për çfarë ke nevojë nga mentorët.

3. Koordinimi i lidhjes mentor-student.

Në këtë pikë, do kemi informacionet që na nevojiten mbi ty, nevojë tënde, dhe njohurinë se cili mentor të mund të të ndihmojë më tepër. Është momenti i magjishëm ku ne ju prezantojmë mentorin e duhur!

4. Takimi 20-minutësh.

Duke respektuar kohën e tyre, mentorëve ju është kërkuar t'i kushtojnë studentëve të një takim paktën 20-minutësh. Megjithëse zakonisht takimet zgjasin më tepër se 20 minuta, të kërkojmë të mbash parasysh që mentorët tanë kanë plot angazhime dhe 20 minuta janë goxha të vlefshme për të dyja palët.

Gjej mentorin tënd sot!

Ju lutem plotësoni formularin më poshtë për t'u lidhur me mentorin/en më të përshtatshëm.

🇦🇱 Fuqizimi i zhvillimit profesional të rinisë shqiptare.

OraOra është themeluar me qëllimin parësor të zhvillimit profesional të rinisë shqiptare kudo ndër botë. Ky uebsajt shpalos programin e parë të OraOra, ate për mentorimin e studentëve shqiptarë jashtë vendit nga profesionistë shqiptarë të arritur jashtë trevave shqiptare.

🇬🇧 Empowering the Albanian youth's professional development.

OraOra was founded to empower Albanian youth globally through professional development. This website lays out the first OraOra program, that of providing mentorship to driven Albanian students abroad by connecting them with highly successful Albanian professionals abroad.Free career mentoring
for Albanian students abroad.

We know very well how much of a difference a good mentor can make in someone’s career. That is why we are bringing OraOra to all Albanian speaking students studying abroad.


Where do our mentors come from?

Companies & Organizations

and many more...


Universities

and many more...


Who are some of our mentors?

Jona Babi

🎓 Stanford University
📋 Program Manager @Apple

Klajdi Turlla

🎓 University of Tirana
📋 Product Manager @Hubspot

Serena Leka

🎓 Aarhaus University
📋 Partner @Cellugy

and many more...

How does it work?

1. Complete your student profile.

Upon getting off the waitlist, you will get to complete our short and intuitive steps for setting up your profile. This is crucial information for us to be able to best connect you with mentors, and for your mentors to know you.

2. Tell us very shortly what you need help with.

We are helping students who know what they are struggling with and have a clear idea of the type of help they need. Thus, for your own interest, you will be ask to tell us one very concise thing that a mentor can help you with (e.g., choosing between grad school and data science jobs).

3. We match you with a mentor.

Knowing about you, what you need help with, and our mentors, we will work our magic and find the best help for you.

4. Arrange a 20-min call with your mentor.

As courtesy to their time, we have asked our mentors for only 20 minutes of their time per call. Most times calls go on for longer than that, but if not keep in mind that these are busy people and even 20 minutes can do a lot.

Find your mentor today!

Fill out the form below to get matched with the best mentor for you.Na shkruaj për çdo gjë.
Kontakto më poshtë!


Formulari i Kontaktit

Plotëso formularin ose na shkruaj drejt tek emaili info@oraora.network.We'd be happy to hear from you.
Contact us below!


Contact Form

Feel free to use the contact form below or shoot an email straight to info@oraora.network.Gati të jesh mentor? / Ready to be a mentor?